Selecteer een pagina

Verzending

Verzendkosten

Bij een bestelling van meer dan EUR 100,- verzenden wij onze producten gratis naar u toe.

Verzendmethode:

Wij verzenden onze producten via DPD of via PostNL

DPD
– Doorgaans verzenden we onze pakketten via DPD. Dit is een snelle manier van verzenden en de zending kan gevolgd worden door middel van een Track & Trace code. En veranderen je plannen? Dan kun je de bezorging online eenvoudig aanpassen.

PostNL
– Thuisbezorgd: Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
– Afhalen bij en PostNL pakketpunt. U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.