Selecteer een pagina

Retouren

Retourneren met retourformulier 

Om een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending te regelen hanteren wij een retourprocedure. Deze bestaat uit twee soorten retour-afhandelingen, namelijk: 

  1. Retour van een ontvangen bestelling welke binnen 14 dagen door u wordt geretourneerd.
  2. Retour van een product voor garantie binnen de 3 tot 5 jaar garantietermijn.

Procedure retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst:
De garantietermijn van alle producten gekocht bij Jean Led Lights bedraagt 3 tot 5 jaar. Indien een door u gekocht product defect is geraakt, dient u de volgende procedure te volgen:

– Vul het retourformulier onder aan deze pagina volledig in.
– Per email wordt ontvangt u van ons een retournummer.
– Schrijf het retournummer dat u na beoordeling van ons ontvangt duidelijk op het pakket, u kunt nu het pakket versturen mits het voldoet aan de volgende eisen: 

  1. De producten dienen, degelijk verpakt te worden in een omdoos.
  2. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen). Uw ontvangt na het invullen van onderstaand retourformulier, van ons een nummer per email. U dient dit nummer duidelijk te vermelden op de verpakking.

Na ontvangst van pakket, zullen wij uw retourzending zo spoedig mogelijk behandelen en u hiervan per e-mail op de hoogte houden. De kosten voor de retourzending, vervang/montage kosten en de risico’s zijn volledig voor rekening van de koper. 

Opnieuw leveren
Als het geretourneerde product door Jean Led Lights defect is bevonden en onder de garantie valt zullen wij het u indien nog leverbaar hetzelfde en anders een gelijkwaardig nieuw product leveren op kosten van Jean Led Lights.

Graag onderstaande gegevens invullen en versturen. U ontvangt van ons een retournummer welke duidelijk dient te worden vermeld op de retourzending.

Retourformulier

14 + 14 =