Selecteer een pagina

De voordeligste in top kwaliteit !  

JeanLedLights biedt u de beste combinatie als het gaat om een hoogwaardige kwaliteit met een scherpe prijs.

Door onze eigen productie kunnen wij u als klant de beste voordelen bieden. De prijzen en de kwaliteit van onze producten worden nauwlettend door onze quality en control managers in de gaten gehouden.

Goede led verlichting dient voorzien te zijn van hoogwaardige electronica (driver), een top kwaliteit LED chip en deugdelijk gekoeld  om goed licht te geven en lang dienst te kunnen doen. Zo bespaart u tot wel 90 %  stroom kosten voor uw verlichting en hoeft u jaren lang geen lamp meer te vervangen. Met goede led-verlichting wint u op termijn dubbel uw kosten terug.

U kunt iedere grote van order in deze webwinkel bestellen. Heeft u vragen of wilt u informatie over grootleveringen dan zijn wij u graag van dienst.

Beter licht!

Vandaag de dag is led licht niet meer weg te denken. Een stijgende vraag naar besparende en toch kleur echte verlichting word beantwoord met steeds betere kwaliteiten led lampen. Led licht geeft beter licht. Het is constanter licht en is daardoor prettiger voor uw ogen, minder vermoeiend en u heeft scherper beeld. Als u bijvoorbeeld op uw werkplek de TL verlichting vervangt met onze led panelen dan merkt u direct de kracht en kwaliteit van dit licht. Objecten zijn beter zichtbaar met minder schaduw, geen knippering en ook een computer beeldscherm is comfortabeler om te zien.

Lange levensduur

Voor iedere reguliere toepassing zijn er wel led vervangers te verkrijgen.  Helaas word de markt ook overspoeld met zeer slechte kwaliteit led lampen die als goedkope vervanger zouden moeten dienen voor bijvoobeeld verlichting in huis, maar deze gaan snel stuk en leveren u dus niet het gewenste rendement en zijn na korte dienst dus ook een belasting voor het milieu.

Kwaliteit

JeanLedLights verlichtings bronnen en armaturen zijn gemaakt met hoogwaardige led dioden die een zo hoog mogelijke lumen output hebben, zodat deze per verbruikt wattage nu nog meer licht heeft. Door onze eigen productie kunnen wij direct schakellen op de wensen van de markt waardoor onze led verlichtingsbronnen en armaturen altijd over de nieuwste diodes beschikken met de beste warmte afvoer en de hoogste levensduur. In de productie houden wij rekening met functie, stijl en compatibiliteit met de huidige verlichting, zodat onze led verlichting moeiteloos overal ingezet kan worden zonder dat er sprake is van ombouwen.  U vervangt gewoon uw huidige verlichting met onze led lampen zoals u dat gewent bent.
Alle JeanLedLights producten zijn gecertificeerd voor het gebruik op de Nederlandse markt en bieden u de eenvoudige overstap naar led verlichting.

Klanten Contact

Klanten contact is voor ons heel belangrijk en hoort in deze brache bij de dagelijkse routine. Wij staan u dan ook graag te woord voor alle mogelijke vragen.

Klantenservice contact: +31 (0) 546700233 bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00